Κοινωνία

Φθιώτιδα: ”Με πήραν από την αγκαλιά του φίλου μου και με βίασαν” – Φρίκη για κοπέλα σε ερημική τοποθεσία!

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

viasmo 530 355

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάει σε ερημική τοποθεσία κοντά στη Μεσοποταμία. Εκεί όμως δεν ήταν μόνοι…

Θύμα τριών ανδρών έπεσε χθες το βράδυ ένα ζευγάρι στη δυτική Φθιώτιδα κοντά στη Μεσοποταμία. Ο άνδρας που κατάγεται από την περιοχή του Δομοκού πήγε στο χωριό της κοπέλας και μαζί βγήκαν βόλτα σε ερημική τοποθεσία. Εκεί όμως τους περίμενε μια απίστευτη περιπέτεια. Τρεις άγνωστοι άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαντίλες πλησίασαν πεζή το αγροτικό αυτοκίνητό τους. Με την απειλή μαχαιριού, τους ανάγκασαν να κατεβούν από το αυτοκίνητο. Το ζευγάρι κατέβηκε και οι δράστες συνέχιζαν να τους απειλούν. Στη συνέχεια πήραν την κοπέλα και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι.

Το μαρτύριο για εκείνη μόλις είχε ξεκινήσει. Όπως κατήγγειλε αργότερα στην αστυνομία ένας από τους δράστες τη βίασε. Όταν οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν αμέσως. Έγιναν εκτεταμένες έρευνες σε όλη τη περιοχή από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας χωρίς ωστόσο να βρεθούν οι τρεις άνδρες. Αλλωστε οι αστυνομικοί δεν είχαν στη διάθεσή τους κανένα στοιχείο που να οδηγεί στη ταυτότητά τους. Όπως τους είπαν τα θύματα, παρατήρησαν μόνο ότι ήταν σκουρόχρωμοι. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…
Στον ανακριτή ο επίδοξος βιαστής του Ηρακλείου

Το κατώφλι του ανακριτή Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 25χρονος, ο οποίος προσπάθησε να βιάσει μία νεαρή κοπέλα στην τουαλέτα καφετέριας στο Ηράκλειο. Ο 25χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας βιασμού και πρόκειται να απολογηθεί για την πράξη του. Υπενθυμίζεται ότι άλλοι θαμώνες του καταστήματος άκουσαν τις εκκλήσεις της κοπέλας για βοήθεια, έσπευσαν στην τουαλέτα και απομάκρυναν το νεαρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια περιστατικά.

Πηγή: lamiastar.gr