spirospero.gr

Σαν σήμερα ο Klay Thompson “εκτέλεσε” τους Indiana Pacers με 60 πόντους!

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια ο Klay Thompson πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του με τα νούμερά του πραγματικά να τρομάζουν! Ένας αθλητής, ο οποίος εύκολα χαρακτηρίζεται ως «stop and shoot» παίκτης αλλά που είναι παράλληλα και τόσο άτυχος με τους τραυματισμούς.

Στοιχηματικές εταιρείες με μπόνους εγγραφής

Στις 5 Δεκεμβρίου του 2016, λοιπόν, ο shooting guard των GSW κατάφερε να πετύχει απέναντι στους Pacers 60 πόντους σε λιγότερο από 30 λεπτά συμμετοχής. Έτσι, έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της Λίγκας που πετυχαίνει αυτό τον αριθμό πόντων σε λιγότερο από 30 λεπτά στο παρκέ.

Ένα άλλο τρελό στατιστικό είναι ότι διατήρησε συνολικά την μπάλα στα χέρια του για 88,4 δευτερόλεπτα, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε μόλις 11 ντρίμπλες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Thompson σ’ εκείνο το ματς έπαιρνε την μπάλα κι εκτελούσε κατευθείαν.

Μάθετε τα πάντα για το Bet365 bonus

Έδειξε με απλά λόγια το πόσο «στυγνός δολοφόνος» μπορεί να γίνει, καθώς πήρε φωτιά και δεν… έσβηνε με τίποτα. Για την ιστορία σ’ εκείνο το ματς οι Warriors είχαν πάρει τη νίκη με 142 πόντους έναντι 106 των Indiana Pacers.

Μια μυθική βραδιά στην «Oracle Arena» τόσο για τον Klay όσο και για τους «πολεμιστές», οι οποίοι θα χάσουν για δεύτερη σερί χρονιά έναν πολύ σημαντικό, για εκείνους, παίκτη. Έναν παίκτη που θα τους πήγαινε σ’ άλλο επίπεδο.

Μακάρι ο Αμερικανός guard να επιστρέψει δυνατότερος, καθώς οι ατυχίες δεν τον έχουν αφήσει από τη στιγμή που τον βρήκαν και το NBA, εκτός από τους GSW, τον χρειάζεται!