«Όχι από μπροστά μου, δεν βλέπεις ότι μιλάω» είπε ο χρυσαυγίτης βουλευτής στον βουλευτή της ΝΔ -Διακομματική καταδίκη και αποβολή της ΧΑ από τη συνεδρίαση

Το ψυχιατρικό φαινόμενο του 40%

. Τα καρφιά του Σπύρου


karatzaferis.arthroΚαι ξαφνικά ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού αγάπησε τους βασανιστές του, τους καταστροφείς του. Με την νέα δημοσκόπηση της Alco ένα 40% του εκλογικού σώματος στηρίζει την ελληνική τρόικα που «κυβερνά» την Ελλάδα.

Τι να πει κανείς; Η περίπτωση ανήκει στην αρμοδιότητα των ψυχιάτρων. Δεν μπορεί 4 εκατ. Έλληνες να είναι πλούσιοι να αισθάνονται άνετοι μπροστά στον Αρμαγεδδών, που επιβάλλει η κυβέρνηση των τοκογλύφων.

Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει και μας διαφεύγει. Εκτός και αν η εταιρία δημοσκοπήσεων (δημοσκόπηση για το Πρώτο Θέμα) μας κάνει πλάκα. Πρόκειται όμως για σοβαρή εταιρία και η εφημερίδα που φιλοξενεί την δημοσκόπηση θεωρείτε έγκυρη.

Οπότε κάτι άλλο συμβαίνει... ότι και να συμβαίνει όμως η τριτοκομματική κυβέρνηση ενισχύει την «νομιμοποίηση» της και το θράσος της για να μας ισοπεδώσει.

Αλλά τι φταίει το άλλο 60% να εξαθλιώνεται από ένα απροσάρμοστο 40%;

Σηκώνω τα χέρια ψηλά, αλλά, έστω και μόνος μου αρνούμαι να σηκώσω και τα πόδια, όπως απαιτούν το 40%, η ελληνική τρόικα και η τρόικα των τοκογλύφων.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση