Ο Μπουτάρης για τις Σκουριές

. Πολιτική

boutarΆμεσες ενέργειες από το κράτος προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο ζητά, με δήλωσή του στο ΑΠΕ –ΜΠΕ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την επίθεση στα εργοτάξια Σκουριών της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική.

«Θεωρούμε ότι η τρομοκρατική επίθεση με μολότοφ στις Σκουριές δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για τις προθέσεις των επιτιθέντων. Αναρωτιόμαστε ποιον άραγε να αντιπροσωπεύουν και ζητούμε από το κράτος να προβεί σε άμεσες ενέργειες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο» σημειώνει ο κ. Μπουτάρης.

Παράλληλα αναφέρει:«τέτοιου είδους ενέργειες σε μια περίοδο που η χώρα μας αναζητεί εναγωνίως επενδύσεις για τη δημιουργία θέσεων εργασίας μόνο κακό μπορεί να κάνουν. Επιπλέον θεωρούμε και ότι η εν λόγω επένδυση, βασιζόμενη στη σύγχρονη τεχνολογία και έχοντας πάρει όλους τους περιβαλλοντικούς όρους για την ενεργοποίησή της, πρέπει να στηριχθεί και από την τοπική κοινωνία αλλά και από την κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Οφείλουμε όλοι με ψυχραιμία να ακούσουμε όλες τις πλευρές και να στηρίξουμε τις νόμιμες διαδικασίες».Σχόλια   

 
#4 ΜΑΡΙΑ 18-02-2013 13:34
παπου το κρασακι σου
Παράθεση
 
 
#3 Guest 18-02-2013 04:59
θα ρθει........... .και εσενα η ωρα σου.....
η ωρα η δικια σου...!!
μεχρι τοτε απολαμβάνουμε τα εργα σου
Παράθεση
 
 
#2 Guest 17-02-2013 23:07
ΜΗΝ ΠΕΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΤΣΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ
Παράθεση
 
 
#1 maryks 17-02-2013 21:50
Το ότι το δημόσιο δεν εισέπραξε δεκάρα τσακιστή από αυτή την ντροπιαστική ''επένδυση'', και χάρισε 22δις ευρώ στη goldman sachs και το μπομπολα, δε βλέπω να απασχολεί τον τουρκόφιλο δήμαρχο.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση