Παναγιωτόπουλος: Μόνο ένας μαμόθρευτος έχει πρόβλημα με το στρατό

. Πολιτική

panagiotopoulos1Χωρίς να έχει καμία πρόθεση να αυξήσει κατά τρεις μήνες τη στρατιωτική θητεία ή να καθιερώσει την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών από τα 18 τους χρόνια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Παναγιωτόπουλος επιχειρεί να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των κληρωτών, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βηματοδότη».

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόθεση για αύξηση της θητείας και οι συνθήκες βελτιώνονται, ακόμη και οι συνθήκες σίτισης. Θα πρέπει να είναι κανείς μαμόθρεφτος για να έχει πρόβλημα» λέει και αποκαλύπτει ότι ο αριθμός των ανυπότακτων βαίνει μειούμενος. Και γι' αυτό υπάρχει εξήγηση: οφείλεται στην οικονομική κρίση και κυρίως στην ανεργία των νέων. Δηλαδή ένα μεγάλο μέρος των υπόχρεων σε στράτευση επιλέγει να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.Σχόλια   

 
#13 Guest 15-12-2012 21:41
Παραθέτοντας anemos:
ΟΠΑ ΡΕ ΓΙΑΛΟΥΠΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΜΟΡΑΙΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΖΙΑΖΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΥΣΜΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣΕΤΣΙ ΕΊΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΜΩΣ, "Ο ΚΟΣΜΟΣ Τ' ΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ' ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ" ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ.
Παράθεση
 
 
#12 ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ 15-12-2012 18:58
ΠΑΝΟΥΛΗ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ????? ????ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! !!!!ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΜΑΜΟΘΡΕΠΤΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ?????????
Παράθεση
 
 
#11 Guest 15-12-2012 17:44
Ζήτω τα υποβρύχια της Αεροπορίας.
Παράθεση
 
 
#10 ΠΑΝΘΗΡΑΣ 15-12-2012 17:08
Παραθέτοντας LPD88:
Πανουλη εσύ υπηρετησες;;;;;;;

ΝΑΙ ΣΤΟ ΙΠΠΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Παράθεση
 
 
#9 Guest 15-12-2012 16:23
Ευτυχώς που είχαμε και εσας τους σουπερπατριώτες εθνοπατέρες, το σόΙ σας, τους κολλητούς σας που "υπηρετήσατε στην "παραμεθόριο του Πενταγώνου" και στις πρεσβείες της χώρας έξω. Ετσι μας φυλάγατε καλά και μπορούσαμε να κοιμηθούμε ήσυχοι. Αλλοιώς τι θα κάναμε! Η υποκρησία όλων σας δεν έχει όριο.
Παράθεση
 
 
#8 LPD88 15-12-2012 15:44
Πανουλη εσύ υπηρετησες;;;;; ;;
Παράθεση
 
 
#7 ΧΑΡΗΣ_ 15-12-2012 15:28
Παραθέτοντας Guest:
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ.....ΣΤΡΑ ΤΟΛΟΓΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΦΑΓΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ.


ΣΩΣΤΟΣ! Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ.....ΣΤΡΑ ΤΟΛΟΓΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ.
Παράθεση
 
 
#6 Guest 15-12-2012 15:20
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ.....ΣΤΡΑ ΤΟΛΟΓΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΦΑΓΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ.
Παράθεση
 
 
#5 nikos 15-12-2012 14:51
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΥΒΕΡΝ ΗΣΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΕΚΤΩΣΗ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ 3ΤΕΚΝΙΑΣ ΠΟΛΛΥΤΕΚΝΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ???ΡΕ Η ΑΝΥΠΟΤΑΞΙΑ ΑΝΤΗΡΙΣΙΕΣ ΣΥΝΗΔΗΣΗΣ ΛΥΠΟΤΑΞΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
Παράθεση
 
 
#4 anemos 15-12-2012 14:38
ΟΠΑ ΡΕ ΓΙΑΛΟΥΠΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΜΟΡΑΙΔΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΖΙΑΖΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΥΣΜΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση