Τον Θανάση Πλεύρη θέλει ο Μανώλης για δικηγόρο του

. Πολιτική

Τmanoον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Πλεύρη αναζητούσε στο εντευκτήριο της Βουλής, ο Γιάννης Μανώλης.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο κ. Μανώλης, θέλει να τον προσλάβει ως δικηγόρο στη μήνυση που καταθέτει εναντίον του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Καμμένου, που τον αποκάλεσε «έμμισθο υπάλληλο».

Πηγή: Βηματοδότης

Σχόλια   

 
#15 Guest 13-12-2012 20:12
Παραθέτοντας ΠΑΝΘΗΡΑΣ:
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΖΑ ( ΕΛΛ. ΤΑΙΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ) ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ?

ΣΩΣΤΟΟΟΣΣΣΣ!!!!
Παράθεση
 
 
#14 Guest 13-12-2012 18:30
Παρακαλώ να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.Μήν αδικείτε τον οξυδερκή κ. Μανώλη.Πρόκειτα ι για κολοσ σό της πολιτικής και ανδρα μεγάλου πολιτικού διαμετρήματος.Ρ ήτορα, με καθαρή άρθρωση και "γάργαρο " πολιτικό λόγο.Χαρακτηρισ μοί όπως "σαλταπήδας", "περιφερόμενος Γκρούεζας" , "πολιτικός καφενειακού επιπέδου",'πολι τικό ρετάλι" αδικούν την επιχειρηματολογ ία και πολιτική διαδρομή "σιρκουί" του φερέλπιδα αυτού και σταθερού στίς απόψεις του κοινοβουλευτικο ύ και όχι μόνο ανδρός.Ρέπει όμως στην διαρκή επιμόρφωση και γι΄αυτό υποχρεώνεται να περιφέρεται στούς διάφορους πολιτικούς σχηματισμούς βελτιώνοντας την θέση του πάνω στις πολιτικές επιστήμες και κυρίως πρακτικές.Δέν είναι κανένας κομπογιαννίτης να έχει πρόχειρη αποψη για τα κόμματα .Περνάει απ΄όλα ,όχι απο εισοδισμό κακοήθεις,για να επιμορφώνεται και να έχει σφαιρική άποψη για τα πολιτικά τεκταινόμενα.Εί ναι αμίμητος ζηλιάρηδες.Επαξ ίως κατέχει την θέση που του αρμόζει στον πολιτικό θίασο σκιών .΄Ηταν και συνδικαληστής.Α υτό τα λέει όλα.
Παράθεση
 
 
#13 Guest 13-12-2012 17:18
ΜΑΝΩΛΗ, ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΘΑ ΤΑ "ΚΟΝΟΜΙΣΕΙΣ". ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ "ΕΜΜΙΣΘΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ". ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 10 ΜΥΝΗΣΕΙΣ.
Παράθεση
 
 
#12 ΠΑΝΘΗΡΑΣ 13-12-2012 17:03
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΖΑ ( ΕΛΛ. ΤΑΙΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ) ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ?
Παράθεση
 
 
#11 ευα 13-12-2012 15:39
Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ....Χ ΑΡΟΚΑΜΕΝΟΣ..
Παράθεση
 
 
#10 ΑΝΕΡΓΟΣ 13-12-2012 15:31
ΜΑΝΩΛΗ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ ΓΑΠ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΟΥΒΕΛΗΑΔΩΝΙ ΒΟΡΙΔΗ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΑΥΤΗΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΦΤΟΥΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ
Παράθεση
 
 
#9 ενας 13-12-2012 15:16
[quote name="AΓΓΕΛΙΚΗ" ]Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ[/quot e....ναι αλλα ειναι και νουδουλης και φοραει κει ρολεξ,,,ποιον να βρισκε δηλαδη;
Παράθεση
 
 
#8 georgios 13-12-2012 14:18
Εκεί που έφτυνε τη ΝΔ θα γλείφει ΝΔ
Παράθεση
 
 
#7 tseri 13-12-2012 13:46
ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗΣ ΗΣΟΥΝ ΤΗΝΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑΣΟ Υ ΤΗΝΕΧΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ Κ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ Ε
Παράθεση
 
 
#6 GEORGIOSM 13-12-2012 12:35
ΑΣΕ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΝΕΛ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕΣ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.
ΦΤΑΝΕΙ ΜΑΝΩΛΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟΣΠΟΡΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.
ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ/ΠΡΟΔ ΟΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.
ΕΞΑΛΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ 13-14 ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.
ΑΡΑ ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΗΞΕΡΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση