Συνέντευξη Πάγκαλου στο Mega

. Πολιτική

pagalοsΣε συνέντευξή του στο Mega ο Θεόδωρος Πάγκαλος έκανε τον απολογισμό του. Σημείωσε πάντως ότι «η απόφαση του λαού ήταν να βγει από τη δυσκολία εξωλογικά, αλλά τέτοιες καταστάσεις τιμωρούνται από τη λογική».

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο πρώην αντιπρόεδρος της απερχόμενης κυβέρνησης προέβλεψε ότι μπορεί, με βάση το Σύνταγμα, να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες 151 έδρες για τη δεδηλωμένη, συμπλήρωσε, όμως, ότι πολιτικά η κυβέρνηση αυτή θα είναι αδύναμη.

Για το ενδεχόμενο να μην ευδοκιμήσουν οι διερευνητικές εντολές, ο κ. Πάγκαλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η Τρόικα, αντιλαμβανόμενη ότι δεν θα έχει συνομιλητή, να αναβάλει τη δόση του δανείου και να μην είναι ως εκ τούτου δυνατή η πληρωμή μισθών και συντάξεων.

Εν τω μεταξύ, σε μήνυμά του στο twitter ο κ. Πάγκαλος ανέφερε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του ΠαΣοΚ και την κατάσταση που προκύπτει από το σύνολο των αποτελεσμάτων».

Ακόμη, ανέφερε πως θεωρεί «εντελώς φυσιολογικό ο αρχηγός του πρώτου κόμματος να είναι πρωθυπουργός».

Επίσης, σημειώνει: «Με βάση τα όσα έχουν λεχθεί υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση: να αλλάξει ο κ. Σαμαράς την άποψή του περί αυτοδυναμίας και να συνεργαστεί. Υπάρχει και μια αδύνατη κατάσταση: κυβέρνηση όλων των υπολοίπων κομμάτων».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση