Lifestyle

Τέλος η Καραβάτου και ο Κατσούλης από το Ε -Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο ηθοποιός

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

KRATEROS KATSOYLIS KATERINA KARAVATOY 22122014

Με μια λιτή ανακοίνωση στο Facebook, το κανάλι «Εpsilon» γνωστοποίησε την λήξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τους παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα και καλή συνέχεια».

Λίγες ημέρες πριν, το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», είχε αναφέρει ότι η διακοπή της εκπομπής «Ετοιμo το πρωινό» ήταν δεδομένη και θέμα χρόνου και δεν θα συνεχιζόταν πέρα από την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.

«Τα λέμε αύριο καλύτερα…»

Το πρωί της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου, την ημέρα που η εκπομπή έριξε αυλαία, μπορεί να μην είδαμε την ομάδα της εκπομπής να αποχαιρετά τους τηλεθεατές της, ωστόσο η έναρξη ήταν διαφορετική. Με ένα τραγούδι μας καλημέρισαν οι παρουσιαστές και οι συμπαρουσιαστές του. Το τραγούδι «Καλύτερα» που ερμήνευσε η Μαρινέλλα το 1979.

«Τώρα, είναι η ώρα να δούμε πού, μας βγάζει αυτή η ζωή. Τώρα είναι η ώρα και για τους δυο, να κάνουμε νέα αρχή. Και καλύτερα θα λέμε αύριο καλύτερα που δεν αφήσαμε τον χρόνο να πληγώσει την αγάπη αυτή. Και καλύτερα και για τους δυο μια ώρα αρχύτερα που τελειώνουμε σαν φίλοι που αγαπηθήκαν πολύ. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει εμείς, την λύση να βρούμε σωστά τώρα είναι η ώρα να πούμε γεια, κι οι δυο με τα χέρια σφιχτά».

Το τραγούδι αυτό φαίνεται ότι δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς οι στίχοι του μιλούν και για «τέλος», αλλά και για μια «νέα αρχή».

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της τελευταίας εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μια selfie με όλη την ομάδα της εκπομπής γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλημέρα. Από όλους

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του σταθμού μέσω του λογαριασμού του στο Facebook για τους παρουσιαστές, η εκπομπή βγήκε από το πρόγραμμα του σταθμού, στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Είδαμε ότι η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θα προβάλλεται εφεξής σε νέα ώρα (08:00 πμ), με την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, «La Biri Biri», να ακολουθεί στις 12:50.

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Κρατερός Κατσούλης

Ο Κρατερός Κατσούλης στον λογαριασμό του στο Twitter έκανε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου την εξής ανάρτηση, δίνοντας τη δική του απάντηση:

«Από αύριο δεν θα είμαστε πια μαζί. Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη παρέα, την αγάπη και την στήριξη. Για όλα τα υπόλοιπα το λόγο από εδώ και πέρα έχει η δικαιοσύνη και μόνο. Προσοχή στις ψευδείς αναδημοσιεύσεις των γεγονότων».

Το πρωί της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την είδηση της διακοπής της εκπομπής αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Στον σταθμό από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, είχε δημιουργηθεί μια ενόχληση με κάποια στελέχη επειδή ο Κρατερός Κατσούλης είχε αρρωστήσει και δεν ήταν καλά στην υγεία του. Νομίζω, δεν πήγε κάποιες μέρες στην παράσταση και μετά πήγε, ενώ από την εκπομπή απείχε και κάποιοι είπαν ότι πως γίνεται να είναι άρρωστος για το πρωινό κι όχι για την παράσταση. Ξεκίνησε από εκεί και πέρα μια δυσφορία και μια δυσκολία στην επικοινωνία. Αυτό ξέρω εγώ από την πλευρά του σταθμού. Από την άλλη όμως υπήρχε και μια γκρίνια και από την πλευρά της ομάδας, γιατί δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις και σε οικονομικό επίπεδο, για κάποια ανταλλάγματα για την ομάδα, τους συντελεστές, γιατί είναι διαφορετικό να κάνεις μια εκπομπή Σαββατοκύριακο και διαφορετικό μια καθημερινή εκπομπή, τα οποία από ότι λένε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δεν τηρήθηκαν».