Media

Η Κυριακή μας ξεκινάει με «Αγίους»

Πολλά και διάφορα είδαμε χθες στα σπουδαία ματς στο κουπόνι στοιχήματος και σήμερα η μέρα έχει ανάλογες αναμετρήσεις με πολύ ενδιαφέρον. Για να ξεκινήσει καλά η στοιχηματική Κυριακή, θα επιλέξουμε για τη στήλη μας το πρώτο παιχνίδι χρονικά για την Πρέμιερ Λιγκ, στις 14:00 το μεσημέρι.

Ποιο είναι αυτό; Το ραντεβού της εξαιρετικής φέτος Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» απέναντι σε μια από τις απογοητεύσεις, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, της σεζόν, τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που θαυμάσαμε πέρσι στην 9η θέση της κατάταξης.

Σαουθάμπτον: Με ένα σπουδαίο διπλό έφυγε πριν μερικές ημέρες από το Μπράιτον η Σαουθάμπτον και παρέμεινε σε θέση Ευρώπης στη βαθμολογία. Οι «Άγιοι» διανύουν μια πολύ καλή σεζόν και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στα τελευταία λεπτά των αγώνων τους φέτος, θα μιλούσαμε για την αποκάλυψη της σεζόν. Στην έδρα τους μετρούν μόνο νίκες με εξαίρεση τα ματς με Τότεναμ και Γιουνάιτεντ και ειδικά κόντρα σε θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες έχουν πάντα το πάνω χέρι. Δεν έχουν σημειωθεί απουσίες και ο Χάσεχουτλ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.

Δείτε: στοιχηματικές εταιρείες με μπόνους

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Τίποτα δεν πάει καλά φέτος για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και η αγωνιστική εικόνα των «λεπίδων» παραμένει κάκιστη, συμπληρώνοντας 10 ήττες στα 11 παιχνίδια που έχουν δώσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Κρις Γουάιλντερ και οι παίκτες του ψάχνουν «γιατρικό» για τη συνέχεια, καθώς ούτε η τύχη είναι με το μέρος τους τις περισσότερες φορές. Το παιχνίδι στο Σαουθάμπτον είναι εξ’ ορισμού πολύ δύσκολο για μια ομάδα χωρίς ψυχολογία, που βλέπει τους βαθμούς να χάνονται τον ένα μετά τον άλλο. Αμφίβολοι δίνονται από την ομάδα οι βασικοί Αμπαντού και Στίβενς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολλές φορές στην Πρέμιερ Λιγκ η φόρμα και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται δυο αντίπαλες ομάδες δεν παίζει κανέναν ρόλο, όμως δε γίνεται να μην συγκρίνουμε την εικόνα των Σαουθάμπτον και Σέφιλντ. Όπως και να το κάνουμε, ο άσος του 1.75 από το pamestoixima.gr έχει τον πρώτο λόγο.