spirospero.gr

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

tzakia

Ξεκινώντας από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με μικρό πελατολόγιο, η προτίμηση και η εμπιστοσύνη σας, χρόνο με το χρόνο μας έφεραν στην ευχάριστη θέση να κατέχουμε συνεχή αυξανόμενο πελατειακό χάρτη. Παράλληλα, αυξήθηκε η εμπειρία μας γύρω από το τζάκι και τη σόμπα, έχοντας σήμερα ένα άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών. Είμαστε αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, με άμεση επαφή με τους πελάτες μας,δίνοντας μας το πλεονέκτημα, να διατηρούμε φιλικές σχέσεις με τους περισσότερους. Τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε σήμερα στην έκθεσή μας είναι: Ενεργειακά τζάκια,αερόθερμα ή καλοριφέρ-Παραδοσιακά χτιστά τζάκια,Μπάρμπεκιου,Ξυλόφουρνοι,Λέβητες ξύλου και pellet,Αξεσουάρ τζακιού και πολλά άλλα παρεμφερή με το χώρο προϊόντα.

Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας. Δραστηριοποιούμαστε στην Αττική και στην Πελοπόννησο. Συγκεκριμένα στους Νομούς Αρκαδίας-Μεσσηνίας-Κορινθίας-Ηλείας-Λακωνίας-Αργολίδας-Αχαΐας.Μεγάλα έργα μας βρίσκονται στην Τρίπολη,Αργος,Σπάρτη,Φιλιατρά,Γαργαλιάνοι κ.τ.λ.

Διεύθυνση: Λεονταρίου 18 Μεγαλόπολη Αρκαδίας τ.κ.22200

Τηλ.:27910.23194
Κιν.:6932.452028
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.tzakiatriadafyllos.com