Media

Αυτά είναι νέα! Δείτε που έκλεισε το The Voice

Ούτε Ant1, ούτε Star…

tvΤο έχασε ο Antenna πέρυσι, το πήρε το Star από την Τουρκική εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα για να το εντάξει στο πρόγραμμά του αυτή τη σεζόν, μαζί με το Survivor, αλλά οι τηλεοπτικές άδειες άλλαξαν τα δεδομένα.

Όπως μάθαμε, ο ΣΚΑΙ έχει ήδη κλείσει με τις πρώτες υπογραφές τη συμφωνία και το The Voice κατεβαίνει προς Φάληρο μεριά, αλλάζοντας τα δεδομένα αφού πλέον ο ΣΚΑΙ βρίσκεται με δύο πολύ δυνατά τηλεοπτικά projects αφού έχει και το X-Factor που θα βγει κανονικά με την καινούργια χρονιά! Ενώ έχει πέσει στο τραπέζι της συνεργασίας αυτής και η παραγωγή του Survivor!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το The Voice θα έρχεται ως έτοιμη παραγωγή στο κανάλι, δηλαδή δεν θα είναι παραγωγή του ΣΚΑΙ, όπως το X-Factor, αλλά το κανάλι θα έχει λόγο τόσο στα μέλη της κριτικής επιτροπής, όσο και στο πρόσωπο που θα παρουσιάζει το show. Το πιθανότερο είναι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής ότι θα απευθυνθούν πρώτα στα πρόσωπα που είχαν ήδη πει το ναι, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Πάολα και αναλόγως θα αποφασίσουν. Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται αναμένεται να βρεθούν τα στελέχη του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη για να μπουν οι τελικές υπογραφές και να ξεκινήσει και το προμοτάρισμα του The Voice για συμμετοχές, αν και υπάρχουν ήδη πάνω από 2.000 που έχουν περάσει το πρώτο ξεσκαρτάρισμα.

Πηγή: gossip-tv.gr