Τα καρφιά του Σπύρου

Ο προδότης απειλεί -Tι θα κάνει η κυβέρνηση και η δικαιοσύνη;

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

KARFIA

Μας λένε ότι είμαστε ελεύθερο κράτος και η ελληνική δικαιοσύνη είναι ελεύθερη, ανεξάρτητη και αδέσμευτη. Όσο μας το λένε, εγώ θα προσποιούμαι ότι το πιστεύω. Γι’ αυτό, αγανάκτησα με τη συνέντευξη στους Financial Times του κυρίου Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος υπήρξε αφεντικό της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣTΑΤ) το επίμαχο διάστημα που τα κοράκια κατέστρεψαν τη χώρα μου.

Ο κ. Γεωργίου είχε κατηγορηθεί ότι αλλοίωσε τα νούμερα του ελλείματος προς τα πάνω για να διευκολύνει την τότε κυβέρνηση να μας βάλει στο ΔΝΤ. Να σημειωθεί ότι ο κ. Γεωργίου ήταν στέλεχος του ΔΝΤ και μας ήρθε «φυτευτός» στην προεδρία της ΕΛΣTΑΤ. Σε μηδέν χρόνο, ο αξιότιμος κ. Γεωργίου έφτασε το έλλειμμα στο 15,5% και το ΔΝΤ έμπαινε στην Ελλάδα με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.

Μετά την κατηγορία, έπεσαν θεοί και δαίμονες για να γλυτώσει ο κ. Γεωργίου, και μάλλον το πέτυχαν αφού τελικά απηλλάγη με βούλευμα. Ο Άρειος Πάγος αγρίεψε με την παράλογη απαλλαγή, ανέτρεψε την απόφαση και τώρα ο κ. Γεωργίου θα ξαναδικαστεί.

Αυτή είναι με λίγα λόγια η προϊστορία. Προχθές, ο κ. Γεωργίου, που ζει ξέγνοιαστα στο σπίτι του στις ΗΠΑ, έδωσε συνέντευξη στους Financial Times και είπε: «Αν καταδικαστώ, θα κινδυνεύσει η διαπραγμάτευση για το χρέος». Δηλαδή, ωμός εκβιασμός. [κλικ]

Προς Θεού δεν πρέπει η κυβέρνηση να υποκύψει στον εκβιασμό.

Προς Θεού, δεν πρέπει να φοβηθεί η ελληνική δικαιοσύνη.

Πρέπει να κρίνει τον κ. Γεωργίου αμερόληπτα και τότε η καταδίκη του θεωρείται βεβαία.

Αν κάνουμε πίσω στην προδοσία, τότε παραδίδουμε στους δανειστές-τοκογλύφους όχι μόνο τα κλειδιά, αλλά και τα αντικλείδια της χώρας.

Σε αυτό το θέμα, Αλέξη, πρέπει να αποδείξεις ότι φοράς παντελόνια και δεν είσαι σαν τους άλλους που μας πρόδωσαν.

Αλλιώς…