Αθλητισμός

Οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ στα social media

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό μπήκαν στη σελίδα του Δικεφάλου στο Facebook και έκραξαν άγρια Ιβάν, Φερέιρα και ποδοσφαιριστές. Την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ προκάλεσε η τραγική εμφάνιση του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η ήττα με 1-0 από τους Ερυθρόλευκους.Οι Ασπρόμαυροι δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί…


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό μπήκαν στη σελίδα του Δικεφάλου στο Facebook και έκραξαν άγρια Ιβάν, Φερέιρα και ποδοσφαιριστές.

Οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ στα social media | in.gr

Την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ προκάλεσε η τραγική εμφάνιση του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η ήττα με 1-0 από τους Ερυθρόλευκους.

Οι Ασπρόμαυροι δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, με τους Πειραιώτες να κυριαρχούν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και να φεύγουν με το τρίποντο της νίκης από την Θεσσαλονίκη.

Μια τραγική εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που εξόργισε τους οπαδούς του Δικεφάλου και υπήρξαν λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Www.in.gr