Κοινωνία

(βίντεο) Η γκάφα του δικηγόρου –Συζύγου της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Θέμη Σοφού στην δικαστική αίθουσα….

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

sofosΆρχισε η δίκη για τις μίζες που αφορούν την προμήθεια του οπτικού συστήματος TOR M1. Στο εδώλιο κάθονται ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης, ο γιος του Μιχάλης, ο πρώην νομικός σύμβουλος του Κράτους Αναστάσιος Σοφός, αλλά και η σύζυγός του, που εμφανίζεται ως συνδικαιούχος σε λογαριασμό. Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι και ο έμπορος όπλων Φουάντ Αλ Ζαγιάτ, γνωστός και ως «ο χοντρός».

Ως εκπρόσωπος του καταζητούμενου Φουάντ Αλ Ζαγιάντ εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο δικηγόρος Θέμης Σοφός ο οποίος υποστήριξε ότι είναι παράνομη η παραπομπή του πελάτη του υποστηρίζοντας ότι δεν κλητεύθηκε ποτέ κατά την προδικασία, ούτε στην προκαταρκτική εξέταση, ούτε κλήθηκε σε απολογία, ούτε πήρε κλήση για το δικαστήριο. Ακόμα ο κος Σοφός είπε στο δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος βρίσκεται στη Δαμασκό της Συρίας και ουδέποτε του δόθηκε η ευκαιρία να πει τις απόψεις του. Υπενθυμίζεται ότι ο Φουάντ Αλ Ζαγιάντ υπήρξε εκπρόσωπος εταιρίας η οποία ανέλαβε αντισταθμιστικά ωφελήματα για την προμήθεια των TOR M1.
Η κίνηση του κ Σοφού, να δηλώσει πληρεξουσιότητα ήταν για τον πρόεδρο της έδρας αρκετή.. ώστε να συνεχίσει η δίκη κατά του Φουάντ Αλ Ζαγιάντ, τώρα μάλιστα που θα τον αντιπροσωπεύει ο δικηγόρος του.

δειτε ακόμα…