Πολιτική

Πω,πω τι έγινε στη Βουλή-Ο Κασιδιάρης τα έκανε λίμπα φωνάζοντας τον Καμμένο προδότη – Βίντεο που προφανώς τράβηξε ο ίδιος

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

kasidiaris-video-708Ενα βίντεο με το παραλήρημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής αναρτήθηκε το απόγευμα στο Youtube.

Πρόκειται για βίντεο το οποίο προφανώς έχει καταγράψει ο ίδιος ο βουλευτής της ΧΑ, πιθανότατα από την κάμερα του κινητού του την οποία είχε τοποθετημένη μπροστά του, στο έδρανό του. Οπως είχε γίνει γνωστό και νωρίτερα, από σχετικές καταγγελίες συναδέλφων του, ο εν λόγω βουλευτής κατέγραφε την ενημέρωση που έκανε ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος και οι υπόλοιποι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων. Σημειώνεται ότι εν λόγω συνεδρίαση λόγω του περιεχομένου της ήταν απόρρητη.

Μεταξύ άλλων, στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Youtube, ακούγεται να λέει ο Ηλίας Κασιδιάρης:

«Δεν απάντησε σε τίποτα, ο Καμμένος δεν απάντησε σε τίποτα, για την προδοσία που κάνετε, που βάζετε το ΝΑΤΟ στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας.

Να αποχωρήσετε και από τη χώρα μια και καλή και να λήξει αυτό το πανηγύρι επιτέλους γιατί αυτό που κάνετε με το ΝΑΤΟ είναι προδοσία και ξεπούλημα.

Ο Καμμένος θέλει να πάρει έγκριση της βουλής για όλα αυτά τα προδοτικά που σχεδιάζουν με τους ΝΑΤΟϊκούς και τους Τούρκους. Καλύτερα λοιπόν να αποχωρήσουν, να τελειώνει το πανηγύρι.

Ρε κατέβασε το χέρι σου, μην μου κάνεις εμένα τέτοια και τρελαθώ, έλα τώρα και τρελαθώ, μου κουνάει το χέρι ο καραγκιόζης.

Ρε κατέβασε το χεράκι, μην μου κουνάς εμένα το χεράκι, ρόμπα, μην μου κουνάς χεράκι, καραγκιόζια ΣΥΡΙΖΑίοι».