Media

Μπέζος – Φιλιππίδης: Κόβονται από τον Alpha;

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

ddfgdΟ Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό σήριαλ που πρωταγωνιστεί με τον Γιάννη Μπέζο «Μη Με Σκας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Μη Με Σκας» λέγεται πως έχει διακοπεί προσωρινά, ώστε η διοίκηση του καναλιού να προβεί στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, αφού το αποτέλεσμα των πρώτων επεισοδίων δεν ικανοποίησε κοινό και πρωταγωνιστές.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα, ο Πέτρος Φιλιππίδης επεσήμανε:

Τι πιστεύει πως ήταν λάθος; «Αρκετά έφταιξαν. Δεν πήγαν όλα τέλεια, υπήρχαν προβλήματα που προσπαθούμε να διορθώσουμε. Η στάση του καναλιού είναι μια σωστή και αξιοπρεπής στάση, μέχρι να το κόψουν. Αστειεύομαι. Όλοι είδαμε ότι υπάρχουν προβλήματα. Καταρχήν, η εικόνα, δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Το τεχνικό κομμάτι. Είναι λεπτό θέμα όμως γιατί από πίσω είναι άνθρωποι. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι μπορεί να φταίει αλλά δε θέλω να μιλήσω γι’αυτό γιατί πίσω από αυτό είναι άνθρωποι, καλοί επαγγελματίες. Δεν ακυρώνει αυτό τον επαγγελματία».

Μήπως το θέμα με τους δύο gay άντρες ενόχλησε το τηλεοπτικό κοινό; «Πολύ πιθανό να ενόχλησε αυτό, να κλώτσησε. Η αναμονή που είχε το σήριαλ ίσως να μην ήταν στις προσδοκίες του κοινού. Ως κοινωνία θέλουμε να είμαστε gay friendly φτάνει να μην είναι μέσα στο σπίτι μας. Δύο σειρές που έχουμε κάνει, μία ο Γιάννης και μία εγώ, δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα. Ίσως φταίει κι αυτό».
markos.tv