Top Stories

Θρήνος στην κηδεία του χειριστή του μοιραίου Χιούι: «Σ’ αγαπάμε. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

kideia-stra1Παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία στον ιερό ναό Αναλήψεως του Σωτήρος του αδικοχαμένου κυβερνήτη του ελικοπτέρου Δημοσθένη Γούλα, από την Αργιθέα Καρδίτσας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έμενε στη Λάρισα με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Στη συνοικία Αβέρωφ όπου βρίσκεται ο ιερός ναός συγκεντρώθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου ταγματάρχη ενώ το παρών έδωσε και τιμητικό άγημα από την αεροπορία στρατού.Παρόντες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης.

kideia-stra2

Συγκλονίζει η σύζυγος του χειριστή του μοιραίου Χιούι. Κατά τη διάρκεια της κηδείας η σύζυγος του Δημοσθένη Γούλα είπε στον επικήδειο «σε αγαπάμε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ αγαπάω πάρα πολύ». Αυτά ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του άτυχου στρατιωτικού. Ανείπωτος ο πόνος και η θλίψη.

«Το παιδί μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός πιλότος με μετεκπαίδευση» δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του εκλιπόντα.

«Δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο στις τάξεις των αγγέλων» δήλωσε συγγενής του.

kideia-stra3

Αποδίδοντας τιμές, ελικόπτερα πετούσαν στον ουρανό της Λάρισας την ώρα της εξοδίου ακολουθίας.

Στις 17:30 θα τελεστεί η κηδεία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή από τον Ι.Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης στη Φαλάνη Λάρισας.

Αύριο, Παρασκευή, θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρέθυμνο, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη. Επίσης, αύριο στις 10 το πρωί θα κηδευτεί ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.