Άπλυτα

Μιλάμε για επίπεδο όχι αστεία! Τέως δήμαρχος Μαραθώνα: Λέτε μπούρδες – Ψινάκης: Και εσείς π*π*ς!

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

psinakis-aftodioikisiΤα ίδια παντελάκη μου… Ο κακός χαμός έγινε για ακόμη μία φορά στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα, με το νυν δήμαρχο Ηλία Ψινάκη να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον τέως δήμαρχο Ιορδάνη Λοΐζο για τα οικονομικά του δήμου για τα οποία ο δήμαρχος έχει ζητήσει τη βοήθεια του υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να μην οδηγηθεί σε αδυναμία πληρωμής μισθών.

Ο κ. Ψινάκης σύμφωνα με το protothema, είπε ότι οι οικονομικές υπηρεσίες είναι ανοιχτές και τα στοιχεία στη διάθεση του οποιουδήποτε. Ο τέως δήμαρχος Ιορδάνης Λοϊζος αμφισβήτησε τα στοιχεία αυτά. Ο δήμαρχος Μαραθώνα για μια ακόμη φορά τόνισε την τραγική, όπως είπε, κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο δήμος και επέρριψε ευθύνες στην αντιπολίτευση για κακοδιαχείριση.

Μάλιστα, ο κ. Ψινάκης τόνισε ότι τα στοιχεία βρίσκονται πλέον στα χέρια της εισαγγελέως διαφθορά κυρίας Ράικου, η οποία έχει αναλάβει και την έρευνα, ενώ υποστήριξε ότι πολύ σύντομα και νέες περιπτώσεις διαφθοράς θα έρθουν στο φως. Κάποια στιγμή η κόντρα των δύο αντρών ξεπέρασε τα όρια μιας συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου.

«Αν θέλετε να γλιτώσετε, μην απευθύνεστε σε μένα, μη μου λέτε κύριε Ψινάκη, γιατί απαντάω. Μιλήστε στην κάμερα, κάντε το σόου» είπε ο δήμαρχος και ο τέως δήμαρχος του απάντησε: «Επειδή δεν έχω καμία διάθεση να γλιτώσω, θα απευθύνομαι σε εσάς, είτε ως κύριο Ψηνάκη, είτε ως καλλιτεχνικό μάνατζερ, είτε ως ό,τι άλλο θέλετε».

Η κόντρα συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους «Εμάς δεν μας έχει παραδόσει κανείς τίποτα, μην λέτε τώρα μπούρδες. Μας παρδώσατε τίποτα; Εξαφανιστήκατε και βρήκαμε άδεια γραφεία και σβησμένα κομπιούτερ. Γι’ αυτό έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη. Έλα σε παρακαλώ τώρα, μην λες αηδίες βραδιάτικα» είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης στον κ. Λοΐζο, για να του απαντήσει: «Κι εσείς έχετε μια ακατάσχεση μπουρδολογία και εγώ ποτέ δεν σας κατηγόρησα για μπούρδες. Εγώ εμπιστεύομαι την κρίση του κόσμου. Να μας κρίνει ο κόσμος κ. Ψινάκη».

«Κι εσείς λέτε π@π@ς τώρα και μας έχετε φέρει σε αυτή την κατάσταση. Θα μας κάνετε και αντιπολίτευση;» του ανταπάντησε ο Ηλίας Ψινάκης.

Στην αρχή της συνεδρίασης ήρθαν στα χέρια ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αλλά γρήγορα -με την επέμβαση των πιο ψύχραιμων- τα πνεύματα ηρέμησαν. Αυτό πυροδότησε νεά ένταση μεταξύ του εκπροσώπου της δημοτικής παράταξης που πρόσκειται στο κομμουνιστικό κόμμα και του δημάρχου. «Θα πω στην κυρία Παπαρήγα να σας βάλει φίμωτρο. Ξεφτιλίζετε το κόμμα σας» είπε ο κ. Ψινάκης για να του ανταπαντήσει ο δημοτικός σύμβουλος: «Εδώ δεν είναι τσίρκο».