Media

Θετικές οι τράπεζες στο «άνοιγμα» του λογαριασμού του ΔΟΛ -Κυκλοφορούν ξανά τα «Νέα»

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

DOLDOL

Ανατροπή στην υπόθεση του ΔΟΛ, καθώς ήταν θετική η απόφαση του δικαστηρίου για το αίτημα ανάκλησης της απόφασης του προέδρου Πρωτοδικών.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου έκανε δεκτή την αίτηση των εργαζόμενων και ανέστειλε την ισχύ της προηγούμενης προσωρινής διαταγής που είχε οδηγήσει σε ασφυξία τον Οργανισμό και στην αναστολή έκδοσης των εντύπων του.
Η δικαστική λειτουργός αναφέρει, μεταξύ άλλων στην απόφαση της
«Διατάσσω την αποδέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού στην Alpha Bank προκειμένου κάθε κατατεθισσόμενο από την έκδοση της παρούσας και εφεξής σε αυτόν τον λογαριασμό ποσό είτε από την εταιρείας Άργος ΑΕ είτε από τρίτους οφειλέτες της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΔΟΛ να διατίθεται ελεύθερα από την τελευταία αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της εξακολούθησης της λειτουργίας της επιχείρησης και ειδικότερα για την κάλυψη των εξόδων λειτουργία της και την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων σε αυτήν».
Παράλληλα, η απόφαση απαγορεύει οποιαδήποτε μεταβολή ή διάθεση οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχεία του ΔΟΛ.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις επιτρέπεται να παραμείνει ανοικτός ένας τραπεζικός λογαριασμός, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο Οργανισμός και να κυκλοφορήσουν ξανά Τα Νέα.
Πλέον οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στα γραφεία τους και σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα γίνει προσπάθεια να κυκλοφορήσει κανονικά η εφημερίδα.

Η απόφαση του δικαστηρίου

DOLDOL1

iefimerida.gr