Αποκάλυψη: Σκάνδαλο πολλών... αστέρων!

. Κοινωνία

E2A98A4E48AE1764D3ACC9F68EA7E4E0Ο Αστέρας Βουλιαγμένης θεωρείται ένα από τα καλύτερα κομμάτια του κόσμου και είχε κοστολογηθεί πάνω από 2 δισ. ευρώ.

Η αετονύχηδες της συγκυβέρνησης το έβγαλαν στο σφυρί με τιμή εκκίνησης 300 εκ. ευρώ! Προσφορές έδωσαν 3 εταιρίες, στις οποίες μετέχουν και ισάριθμοι Έλληνες, ένας στην καθεμία.

Προσέξτε, τι σκέφτηκαν οι πανέξυπνοι που έχουν αναλάβει τις αποκρατικοποιήσεις- ξεπούλημα...

Έβαλαν στους όρους, ότι η δόμηση του Αστέρα θα ανέλθει σε 8 χιλιάδες τμ. Με τον όρο αυτό, προφανώς, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το μικρό τίμημα εκκίνησης. Την επομένη των προσφορών και αφού έγινε μπάχαλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ανέβασαν τη δόμηση, σε 39 χιλιάδες τμ. Δηλαδή, πενταπλασίασαν την αξία του Αστέρα!

Κατά σύμπτωση, χθες παρενέβη η εισαγγελέας κα Ράϊκου και έδωσε εντολή κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης. Μετά την εξέλιξη αυτή, βουλευτές της αντιπολίτευσης έλεγαν ότι θα έπρεπε να ματαιωθεί ο διαγωνισμός αμέσως από το ΤΑΙΠΕΔ. Μέχρι στιγμής όμως, δεν υπήρξε τέτοια ανακοίνωση.

Υπολογίζεται ότι εάν γίνει ο διαγωνισμός με τον τέχνασμα αυτό, η απώλεια του ελληνικού Δημόσιου, θα ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ!

Η κυβέρνηση κατά πληροφορίες, είναι θορυβημένη από την εξέλιξη αυτή και συσκέπτονται προκειμένου να βρουν πως θα αντιμετωπίσουν το εν δυνάμει σκάνδαλο...

 Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση