Media

Ανατροπή στο θρίλερ του επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης

Τι αποκαλύφθηκε;…

epixeirimatias-682x384Το φως στο σκοτάδι που φαινόταν να τον κατάπιε, άναψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Φως στο Τούνελ την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Όπως αποκαλύφθηκε από το Τμήμα Ευζώνων και διασταυρώθηκε άμεσα, ένας άνδρας που όλα δείχνουν πως είναι ο αγνοούμενος Δημήτρης Γραικός 59 χρόνων, πέρασε πεζός στα Σκόπια, επτά μέρες μετά την εξαφάνιση του. Ήταν το απόγευμα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου και τα στοιχεία ταυτότητας που καταγράφηκαν στο σύστημα, ανήκουν στον ίδιο.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του πριν εξαφανιστεί, της είχε αναφέρει πως είχε χάσει την αστυνομική του ταυτότητα, αλλά δεν έδειχνε να ανησυχεί ιδιαίτερα. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνες στην περιοχή των συνόρων, για να εντοπίσουν και το αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο χάθηκε.

Ο Δημήτρης Γραικός εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου, όταν έφυγε από τα σφαγεία της Χαλάστρας με το αυτοκίνητο του, ένα αγροτικό 4χ4 XILUX TOYOTA, με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252. Κρατούσε ένα φάκελο με σημαντικό χρηματικό ποσό, από αγοραπωλησία κρεάτων.

Οι κάμερες ασφαλείας τον είχαν καταγράψει να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που θα ακολουθούσε για να επιστρέψει σπίτι του. Όλες αυτές τις μέρες αστυνομικοί, εθελοντές, συγγενείς και φίλοι, όργωναν κυριολεκτικά μεγάλη έκταση της Δυτικής Μακεδονίας, με το φόβο ότι του έχει συμβεί κάτι κακό.