Κοινωνία

Στο εδώλιο η κόρη του Μπαμπινιώτη για ασέλγεια ανήλικης μαθήτριας

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

mpampiniotisΣαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι η κόρη του πρώην υπουργού Παιδείας και Πρύτανη, Γιώργου Μπαμπινιώτη, είναι κατηγορούμενη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικης.

Η Μαρία- Φλωρίτα Μπαμπίνιωτη, σύμφωνα με το βούλευμα (Συμβούλιο Εφετών) κατηγορείται ότι είχε συνάψει ανήθικη σχέση με ανήλικη μαθήτριά της το 2008, που ήταν καθηγήτρια στο Αρσάκειο. Η γονείς του φερόμενου θύματος, κατήγγειλαν το περιστατικό και τελικά ασκήθηκε Ποινική Δίωξη σε βάρος της κόρης Μπαμπινιώτη.

Η Μαρία- Φλωρίτα Μπαμπινιώτη, υπέβαλλε την παραίτησή της από το Αρσάκειο, η οποία έγινα αποδεκτή, αλλά μετά από ένα χρονικό διάστημα επέστρεψε και επαναπροσλήφθηκε και τοποθετήθηκε στο γραφείο του πατέρα της Γιώργου Μπαμπινιώτη. Έχει αναλάβει διοικητικά καθήκοντα και δεν έρχεται σε επαφή με ανήλικες μαθήτριες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπήρξε και δεύτερο περιστατικό παρενόχλησης μαθήτριας από την κ. Μπαμπινιώτη αλλά ο πατέρας της ανήλικης μαθήτριας δεν προχώρησε σε καταγγελία, αλλά πήρε το παιδί του από το Αρσάκειο και το μετέφερε σε άλλο σχολείο.

Διαβάστε επίσης:

Τι απαντά η κόρη Μπαμπινιώτη στην κατηγορία περί ασέλγειας