Κοινωνία

Καταγγελία-σοκ! 47χρονος πέθανε αβοήθητος στην τουαλέτα νοσοκομείου στη Μυτιλήνη

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

Την τελευταία του πνοή άφησε σε τουαλέτα του νοσοκομείου Μυτιλήνης την περασμένη Τρίτη ένας 47χρονος άνδρας.

Ο άτυχος άνδρας είχε επισκεφθεί τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου έχοντας αφόρητους πόνους στο στήθος και στην πλάτη ενώ σύμφωνα με τους οικείους του, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο.

Ετσι, κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στο νοσοκομείο, αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες του νοσηλευτικού προσωπικού. Ωστόσο, οι οικείοι του εξέφρασαν τα παράπονά τους σημειώνοντας πως ενώ ο άτυχος άνδρας διαμαρτυρόταν πως πονούσε, δεν είχε πάει κάποιος γιατρός να τον εξετάσει.

Το πρωί τον είχε επισκεφθεί στο δωμάτιό του ένας φίλος προκειμένου να τον δει, ο οποίος είπε στους συγγενείς του πως ενώ ο άτυχος άνδρας πονούσε, μέχρι τις 11:00 π.μ. που ο φίλος του παρέμεινε στο σημείο, δεν είχε πάει γιατρός για να τον εξετάσει. Οταν μετά από ώρα και αφού ο φίλος του είχε φύγει, τον κάλεσε στο κινητό του για να δει πως είναι, δεν πήρε απάντηση με αποτέλεσμα να ανησυχήσει και να καλέσει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, όταν τον νοσηλευτικό προσωπικό τον αναζήτησε, τον άτυχο 47χρονο εντόπισαν μέσα σε τουαλέτα να βρίσκεται νεκρός στο πάτωμα και να είναι ήδη πολύ αργά. Να σημειωθεί, ότι η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Οι συγγενείς του 47χρονου καταγγέλλουν το γεγονός μιλώντας για αδιαφορία των γιατρών, καθώς σημειώνουν πως αν είχαν επιδείξει την απαραίτητη προσοχή ενδεχομένων να είχε αποφευχθεί η χειρότερη εξέλιξη. Μέχρι στιγμής νοσηλευτικό και γιατροί του νοσοκομείου τηρούν σιγή ιχθύος για το περιστατικό.