Media

Kenny Dalglish ένας τεράστιος παίκτης και σπουδαίος προπονητής

Δεν υπάρχουν λόγια, για να περιγράψουν τον Kenny Dalglish γιατί πολύ απλά δε μιλάμε μόνο για έναν τεράστιο παίκτη που μεσουράνησε με τη Liverpool αλλά και ούτε μόνο για έναν σπουδαίο προπονητή που κατέκτησε τίτλους με την ομάδα.

Δείτε: bet365 εγγραφή

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος σημαίνει πολλά περισσότερα για το σύλλογο και είναι κάτι παραπάνω από μια θρυλική μορφή. Θα αναφέρω κάτι που αποτυπώνει πλήρως τη δράση του σπουδαίου αυτού ανθρώπου.

Μετά την τραγωδία του Hillsborough, την οποία έζησε μέσα από το γήπεδο βρέθηκε στις κηδείες όσων περισσότερων θυμάτων μπορούσε, ήταν εκεί και στήριξε τις οικογένειες στη μάχη που έδιναν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν τις άφησε ποτέ, ήταν πάντα εκεί.

Είναι πάντα εκεί επίσης για όλους τους παίκτες της Liverpool. Όπως είχε πει κι ο Virgil van Dijk, όταν είχε πρωτοέρθει, έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του και ήταν από τον Sir Kenny, με το οποίο τον ενημέρωνε πως ότι κι αν ήθελε, θα ήταν με χαρά δίπλα του.

Πλέον, ο Sir Kenny Dalglish κλείνει τα 70 του χρόνια σήμερα έχοντας να διηγείται πολλά πράγματα για όσα έζησε με τη Liverpool κι ως παίκτης κι ως προπονητής αλλά και μετέπειτα.

Προσωπικά αν και στο άκουσμα του ονόματός του όλοι θυμούνται πολλά, όπως η παρακάτω εικόνα που μόνο τυχαία δεν είναι, εγώ πια θα θυμάμαι δύο πράγματα για πάντα:

1) Μετά το 4-0 κόντρα στην Barcelona τον δακρυσμένο King-Kenny να τραγουδάει μαζί με όλους τους υπόλοιπους το You will never walk alone. Σε μια στιγμή που δε γινόταν να είναι πιο Liverpool.

2) Τη στιγμή που δίνει το τρόπαιο της Premier League στον Jordan Henderson από το σημείο του KOP. Τριάντα χρόνια μετά, το τρόπαιο δόθηκε από τα χέρια αυτού του ανθρώπου στους στρατιώτες του Klopp και υψώθηκε στον ουρανό του Anfield!

Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ’ όλα τεράστιε Sir Kenny Dalglish!