Πολιτική

Αυγενάκης για Novartis: Οποιος έβαλε το χέρι στο μέλι να ελεγχθεί

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

BC06B357F15235763A6F09AC30F967F1

Στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 παραχώρησε συνέντευξη ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Novartis.

«Αν υπάρχει εμπλεκόμενο όνομα υπουργού και έρθει η υπόθεση της Novartis στη Βουλή, η ΝΔ ξεκάθαρα λέει ότι όποιος έχει ακουμπήσει το χέρι στο μέλι, πρέπει να ελεγχθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά στην παρέμβασή του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Παράλληλα ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση σημειώνοντας πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποστηρίζοντας πως αυτό το αντιλαμβάνονται πια και τα κυβερνητικά στελέχη.

«Αντιλαμβάνονται ότι πλέον δεν κυβερνούν και δεν ελέγχουν το παιχνίδι. Βλέπουν ότι όσο καθυστερεί να κλείσει η συμφωνία το βάρος μεγαλώνει και αυτό μεταφέρεται στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών κι αυτό δεν τους ενδιαφέρει παρά μόνον να παραμείνουν στην εξουσία», τόνισε ο κ. Αυγενάκης καταθέτοντας για ακόμη μια φορά το πάγιο αίτημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι οι εκλογές.