Πολιτική

ΕΚΤΑΚΤΟ-Στο νοσοκομείο με κρίση πανικού ο Αλέξης Τσίπρας

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη

TSIPRΑίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της εφημερίδας «Μακελείο», η οποία αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας κατά το διάστημα των συζητήσεων – διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους Εταίρους χρειάστηκε να διακομιστεί δύο φορές στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός φαίνεται πως «λύγισε» από τη σκληρή στάση των δανειστών και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζαν τις εισηγήσεις του στο θέμα της ελληνικής οικονομίας.

Το άγχος και η πίεση ήταν τεράστια για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος στα 40 του χρόνια συνάντησε πρωτόγνωρες καταστάσεις που ο οποιοσδήποτε άνθρωπος ήταν αδύνατο να διαχειριστεί.

Μάλιστα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός πήγε στο νοσοκομείο για πρώτη φορά πριν από την ανακοίνωση του Δημοψηφίσματος, το οποίο θεώρησε την έσχατη λύση για να πιέσει και εκείνος με τη σειρά του τους σκληρούς εταίρους.

Πριν από μερικές ημέρες το σάιτ bankingnews.gr είχε γράψει: «Οι εξελίξεις για την τύχη της Ελλάδος είναι δραματικές και προφανώς όπως όλοι οι έλληνες είναι αναστατωμένος για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως όταν ένας πολιτικός έχει υποστεί τρεις κρίσεις πανικού και ένα λιποθυμικό σοκ αυτό αποδεικνύει ότι τουλάχιστον έχει συνείδηση και επίγνωση της κρισιμότητας των στιγμών.

Συνήθως οι αναίσθητοι πολιτικοί, δεν παθαίνουν κρίσεις πανικού ακριβώς λόγω αναισθησίας.

Οπότε πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο πολιτικός που πέρασε αυτή την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του αν μη τι άλλο είναι πολιτικός με συναίσθηση ευθύνης…..».

Πηγή:athensmagazine.gr