Ξεχωρίζει

Νέα πυρά Αδωνι κατά Τσίπρα: Αν πήγε για επενδυτές στο Παρίσι γιατί δεν τον ακολούθησαν συνεργάτες αλλά στενά του πρόσωπα;

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

adonis-georgiadisae

Στο επίμαχο θέμα του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επανήλθε ο Αδωνις Γεωργιάδης, εκτοξεύοντας νέα πυρά.

«Αν πήγε για να βρει επενδυτές στο Παρίσι ο πρωθυπουργός θα το κράταγε κρυφό;Και γιατί δεν τον ακολούθησαν οι συνεργάτες που είχε στην Λισαβόνα και πήγαν μαζί του στενά πρόσωπα;», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κάνοντας αναφορά στο non paper με το οποίο απάντησε στις καταγγελίες του το Μαξίμου, στο οποίο αναφερόταν ότι επιστρέφοντας από τη Λισαβόνα, ο πρωθυπουργός έκανε ολιγόωρη στάση στο Παρίσι, για να συναντήσει επενδυτές.

Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε να δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα των επιβαινόντων με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που πήγαν στο Παρίσι με τον πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι περιμένει την απάντηση του αρμοδίου υπουργού Αμυνας, στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή. Οταν ρωτήθηκε τι θα συμβεί αν δεν λάβει αυτή την απάντηση, αποκρίθηκε μιλώντας στο «Ε»: «Θα πάρω απάντηση από το υπουργείο Άμυνας. Με τον Αδωνι δεν μένει έτσι. Τους συνιστώ να μην γίνουν κι άλλο ρεζίλι των σκυλιών».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτόξευσε τα πυρά του και κατά του Νίκου Καρανίκα, σημειώνοντας ότι τα κυβερνητικά στελέχη «μέσα στον πανικό τους», έκαναν λάθος ακόμη και τις ημερομηνίες, καθώς όπως είπε στο non paper γίνεται λόγος για την 1η Φεβρουαρίου αντί της 31ης Ιανουαρίου. «Αυτός ο Καρανίκας ούτε το ημερολόγιο δεν άνοιξε», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας «Αυτός γράφει τα non paper».

Ακόμη, απαντώντας στο non paper που τον κατηγορούσε ότι ενέπλεξε τα παιδιά του πρωθυπουργού στην πολιτική αντιπαράθεση, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν το έκανε σε καμία δήλωσή του. «Ξαφνικά, από μόνοι τους στο Μαξίμου μίλησαν για τα παιδιά του πρωθυπουργού», συμπλήρωσε.