Υγεία

 

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

pite-antio-stin-kaki-anapnoi

Υπάρχει μια τεχνική, γνωστή ως τεχνική του λαδιού ή “kavala” και “gundusha” όπως μπορεί να την έχετε ακούσει, σύμφωνα με την οποία οι γαργάρες με κάποια έλαια βοηθάνε το στόμα και τα δόντια μας να αποκτήσουν φυσική άμυνα στις επιθέσεις των οξέων και των βακτηρίων. Σύμφωνα με αυτή την μέθοδο η οποία έχει τις ρίζες της στις πρακτικές της Αγιουβέρδα, πρέπει κάθε πρωί, με άδειο στομάχι, να κάνουμε γαργάρα για 20 λεπτά με κάποιο έλαιο, όπως ελαιόλαδο, έλαιο από καρύδα ή και σησαμέλαιο. Τα δόντια μας γίνονται λευκότερα και τα ούλα πιο δυνατά! Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά οι μαρτυρίες όσων το έχουν τηρήσει για κάποιο χρονικό διάστημα μας πείθουν πως είναι κάτι που θα δοκιμάσουμε!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, εκτός από το γεγονός ότι τα δόντια λευκαίνουν και εξαφανίζεται η κακοσμία, κάποιοι ισχυρίζονται ότι βελτιώνεται η όψη του δέρματος, μειώνονται οι πόνοι της αρθρίτιδας, οι πονοκέφαλοι και τα ορμονολογικά προβλήματα.

Πώς λειτουργεί:

Χρησιμοποιείστε 2-3 κουταλιές της σούπας λάδι (ελαιόλαδο, έλαιο καρύδας, σησαμέλαιο) και κάντε γαργάρα για 20 λεπτά κάθε πρωί, ενώ το στομάχι σας είναι άδειο. Μετά τα τρία πρώτα λεπτά θα έχετε ήδη συνηθίσει την αίσθηση, όσο περίεργη κι αν σας φαίνεται στην αρχή. Θα δείτε αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα!

Δοκιμάστε το και δείτε αμέσως αποτέλεσμα:

Υγιή ούλα, λευκότερα δόντια, χωρίς πλάκα και πέτρα, λιγότερες μολύνσεις, εξάλειψη της κακοσμίας, μείωση των βακτηρίων στο στόμα, λιγότερα σφραγίσματα!