Media

Νίκη της Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ με 4 γκολ

Δεν μπορώ ρε φίλε να μη δε σε λατρέψω, δε γίνεται απλά. Κάτι τέτοια κάνεις και πας την αδρεναλίνη μας στα ύψη γιατί το… άτιμο το τόπι το γνωρίζεις και ήταν τόσο μα τόσο κρίμα να κινείσαι συνεχώς σε τόσο άσχημα επίπεδα.

Δείτε ακόμα : Euro 2021 προγνωστικά

Όμως στο πιο κομβικό ματς της σεζόν, μέχρι το επόμενο, ήσουν εκεί, βγήκες μπροστά και έδωσες ξανά στην ομάδα πολύτιμες βοήθειες. Δύο γκολ από τα συνολικά τέσσερα και παραλίγο και μια ασίστ, όμως το σουτ του Jota σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Firmino έχει ακούσει τόσα, έχει ξενερώσει τον περισσότερο κόσμο με το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά του, όμως σε πολλά και κομβικά ματς είναι εκεί. Και σήμερα ήταν εκεί. Μια τέτοια εμφάνιση τη χρωστούσε πρώτα απ’ όλα στον εαυτό του και μετά σ’ εμάς τους υπόλοιπους.

Νίκη με τετράμπαλο στο «Old Trafford» είναι τεράστια υπόθεση. Αυτή τη στιγμή εκτός απ’ αυτό είναι κι ένα τεράστιο boost, προκειμένου η ομάδα να κάνει το 3/3 και να μπει στην τετράδα ανατρέποντας όλα τα δεδομένα σε μια χρονιά που πέρασε τόσα.

Σήμερα βγήκε εγωισμός και πιστέψτε με, έχει πληγωθεί πολύ. Μιλάμε για παίκτες πρωταθλητές κι όχι για τριτοδεύτερους. Στο χέρι τους είναι ν’ αποδείξουν πόσο το θέλουν. Σήμερα θύμισαν κάτι λίγο από τη Liverpool που λατρέψαμε. Μη χαριστείτε σε κανέναν. Για εσάς πρώτα κι έπειτα για εμάς.

Υ.Γ Ο πανηγυρισμός του Salah στο τέταρτο γκολ είναι όλο το συναίσθημα που αποτυπώνεται στη φετινή χρονιά