Media

Περιμένουμε γκολ στον Τουρκικό βορρά

Οι μέρες γύρω από τα Χριστούγεννα έχουν συνήθως πολλά ματς στην Αγγλία, αλλά και στην Ασία, καθώς εκεί τα πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά. Σήμερα, παραμονή της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, το Τουρκικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με 4 παιχνίδια. Δείτε ακόμα : Προγνωστικά Σήμερα

Στον βορρά της χώρας, στα παράλια του Εύξεινου Πόντου και την πόλη της Ρίζε, η τοπική Ρίζεσπορ υποδέχεται την φορμαρισμένη Αντάλιασπορ, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που θέλουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα τη σωτηρία τους.

Ρίζεσπορ: Δεν τα πηγαίνει όσο καλά ήθελε ο κόσμος και ο προπονητής της φέτος η Ρίζεσπορ, μια ομάδα η οποία έχει αρκετά καλά ονόματα στο ρόστερ της και οι προβλέψεις την ήθελαν ψηλότερα, τουλάχιστον μέχρι ώρας. Παίκτες όπως οι Λοΐκ Ρεμί και Μίλαν Σκόντα «κοσμούν» την εντεκάδα της, ενώ με τα χρώματά της αγωνίζεται και ο δικός μας Δημήτρης Χατζηισαΐας. Η επιθετική της ικανότητα είναι αδιαπραγμάτευτη και τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην αμυντική γραμμή, καθώς δέχεται εύκολα το γκολ. Μοναδικός στόχος κόντρα στην Αντάλια είναι η νίκη, που θα την απομακρύνει προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη.

Κουπόνι ΟΠΑΠ

Αντάλιασπορ: Η ομάδα του Λούκας Ποντόλσκι και του Νάλντο αρχίζει να «ρολάρει» στο Τουρκικό πρωτάθλημα και παίρνοντας σημαντικούς βαθμούς πλέον απομακρύνθηκε από την ουρά και βρίσκεται στη μέση της κατάταξης. Με 4 ματς σερί αήττητο στο πρωτάθλημα συν δυο νίκες στο κύπελλο, η Αντάλιασπορ δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες και, τουλάχιστον θεωρητικά, πηγαίνει στο Ρίζε έχοντας τον πρώτο λόγο. Δεν επηρεάζουν τον έμπειρο κόουτς Ερσούν Γιανάλ οι μακροχρόνιες απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα πολύ δυνατό ματς αναμένεται στο γήπεδο της Ρίζεσπορ ανάμεσα σε δυο ομάδες με δυνατότητες. Δε θα εμπλακούμε σε πρόβλεψη νικητή και θα επιλέξουμε το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες στο 1.76 του stoiximan.