Lifestyle

Προγνωστικά Champions League: Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι

Αναμέτρηση για τους 16 του Champions League με την Γκλάντμπαχ να υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος την Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Μάντσεστερ Σίτι να είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. Από την η Γκλάντμπαχ ψάχνει μια καλή εμφάνιση και το παιχνίδι κόντρα τους «πολίτες» ενδείκνυται για αυτό. Αμυντικά οι φιλοξενούμενοι έχουν θέματα και η Γκλάντμπαχ μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και θέαμα. Επιλογή το Goal-Goal σε απόδοση 2.00

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι που προέρχονται από ήττα κόντρα στην ουραγό Μάιντς την περασμένη αγωνιστική. Αυτή ήταν η 2η ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια για τα «πουλάρια» πού βρίσκονται πλέον στην 8η θέση του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς σε 22 παιχνίδια. Ο στόχος για ευρωπαϊκή έξοδο αρχίζει να απομακρύνετε για την Γκλάντμπαχ πού καλείτε να ανατρέψει τα δεδομένα και να εμφανιστεί βελτιωμένη στα επόμενα παιχνίδια.

Απουσίες: Ντουκουρέ, (αμυντικός) Τουράμ (επιθετικός)

Πιθανή ενδεκάδα: Ζόμερ, Γκιντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαίνι, Λάινερ, Κράμερ, Νόιχαουζ, Στίντλ, Χόφμαν, Εμπολο, Πλεα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σέ τρομερή κατάσταση η Μάντσεστερ Σίτι που προέρχεται από 15 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο βρισκόμενη πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +10 από την 2η συμπολίτισσα Γιουναιτεντ. Την προηγούμενη αγωνιστική για την Premier League, επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Άρσεναλ φτάνοντας τις 18 νίκες έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Απουσίες: Άκε, (αμυντικός)

Πιθανή ενδεκάδα: Έντερσον, Στόουνς, Ντιάζ, Κανσέλο, Ζιντσενκο, Γκιντογκάν, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Ζεσούς, Στέρλινγκ.