Σωτήρης Καλαμίτσης

Είναι η νοοτροπία, ηλίθιε!

. Σωτήρης Καλαμίτσης

dfdjkjsfΕξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου την 06.10.2016, όπου είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό μαζί με τις Προέδρους του Αρείου Πάγου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο Πρόεδρος του ΣτΕ κ. Ν. Σακελλαρίου είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ότι:

Ο αριστεροκεντροαριστερός προοδευτικός δρόμος προς τον δημοκρατικό σοσιαλισμό περνάει μέσα από την κοιλάδα του αλληθωρικού κωλομπαρισμού

. Σωτήρης Καλαμίτσης

fdsfsdfsΟ αριστεροκεντροαριστερός προοδευτικός δρόμος προς τον δημοκρατικό σοσιαλισμό περνάει μέσα από την κοιλάδα του αλληθωρικού κωλομπαρισμού

Αγαπητά χρυσόψαρα της ΝΔ

. Σωτήρης Καλαμίτσης

kalsdklΜετά τη συνάντηση της ηγεσίας των τριών ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας με τον ανθύπατο του ελληνικού προτεκτοράτου, ο εν αναμονή ανθύπατος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον ενεργεία ανθύπατο κάνοντας λόγο για «συναλλαγή» ανθύπατου-δικαιοσυνηγετών. 

Σημασία στη λεπτομέρεια

. Σωτήρης Καλαμίτσης

poiosΧαμός με τους μεταμφιεσμένους δημοσιογράφους-ανταποκριτές μεγάλων καναλίων που προσπάθησαν στη Ν. Υόρκη να παραβιάσουν τον περίγυρο της ακολουθίας του υπουργού επικρατείας Ν. Παππά, για να βγάλουν κανένα λαβράκι και να δοξασθούν. 

Άντε πάλι με τη φουκαριάρα τη Δικαιοσύνη...

. Σωτήρης Καλαμίτσης

JFSKJDFΝέος πόλεμος ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Όπως παλιά. «Εσύ προσπαθείς να προκαταλάβεις τη Δικαιοσύνη», «Όχι εσύ προσπαθείς να την προκαταλάβεις» και τα τοιαύτα.

Μολόγα ρε! Θα κάνεις απολύσεις;

. Σωτήρης Καλαμίτσης

fdsΚαι ενώ, ως λαός της τελευταίας ώρας, όπως επεσήμανε και ο εντιμότατος κ. Σόιμπλε περιπαικτικώς, τρέχουμε για πολλοστή φορά την τελευταία στιγμή να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των δανειστών, αν και τις έχουμε ασμένως αποδεχθεί, έχει αρχίσει η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το αν ο Κούλης θα κάνει απολύσεις, σε περίπτωση που σχηματίσει κυβέρνηση. Εκεί εστιάζεται για μία ακόμη φορά η πολιτική διαμάχη. Αν θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, προκειμένου να μειωθούν οι κρατικές δαπάνες, αντί να επιβληθούν νέοι φόροι. 

Περί αναθεωρήσεως του κουρελόχαρτου

. Σωτήρης Καλαμίτσης

ffdfsΒάρεσε πάλι συσσίτιο ο Αλέξης. Θα κόψει και θα ράψει τον εκλογικό νόμο στα μέτρα του, αλλά και θα μοιράσει διαφορετικά τις εκλογικές περιφέρειες, ώστε και εκεί που υστερεί το κώμα του να εξέλθει της ψηφοφορίας νικητής και τροπαιοφόρος. Δεκάδες οι ιδέες που πέφτουν στο τραπέζι. 

Σσσσσσσ…. Ησυχία, μην το μάθει ο Στουρνάρας και πάθει εγκεφαλικό …..

. Σωτήρης Καλαμίτσης

sdfssΓερμανικό, λέει, ινστιτούτο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 95% του ποσού που δανείσθηκε μέχρι σήμερα η Ελλάδα από τους τοκογλύ.. με συγχωρείτε δανειστές, πήγε σε...