ΣΑΛΟΣ! Δηλώνουν εθελοντές για να κάνουν ΣΕΞ με πρόσφυγες και μετανάστες!

. Διεθνή

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις! πίσω από τον...δήθεν ανθρωπισμό κρύβουν τις σεξουαλικές διαστροφές τους. Απίστευτες αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά όργια στον αυτοσχέδιο καταυλισμό του Καλαί.

Ακόμα και με σεξοτουρισμό παρομοιάζουν την κατάσταση που επικρατεί στη ζούγκλα του Καλαί από τις καυτές ερωτικές βραδιές εθελοντών ακόμα και με ανήλικους μετανάστες.

Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν σάλο στο facebook, με κάποιους εθελοντές να ισχυρίζονται πως οι ισχυρισμοί θα έπρεπε να παραμείνουν μυστικοί, επικρίνοντας τον άνθρωπο που εξέφρασε την ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν στη ζούγκλα του Καλαί. Σύμφωνα με το "βαθύ λαρρύγι" του Καλαί, ορισμένοι εθελοντές παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες στους μετανάστες, έχοντας μάλιστα και πολλαπλές ερωτικές συνευρέσεις μέσα στην ημέρα με διαφορετικούς συντρόφους.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους κατηγορούν πως αντιμετωπίζουν τη ζούγκλα του Καλαί ως "ελεύθερο για όλα φεστιβάλ" και "δεν μπορούν να κρατήσουν τα γεννητικά τους όργανα μέσα στα παντελόνια τους". Οι αρχικοί ισχυρισμοί έγιναν στο facebook και την ομάδα "People to People Solidarity" αλλά έκτοτε το ποστ έχει διαγραφεί.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι γυναίκες εθελόντριες είναι πιο πιθανό να κάνουν σεξ με άντρες μετανάστες, ενώ ένας άντρας εθελοντής εκδιώχθηκε εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του σε γυναίκες πρόσφυγες.

"Έχω ακούσει αγόρια, που πιστεύεται ότι είναι κάτω από το ηλικιακό όριο της συναίνεσης, να έχουν σεξουαλική επαφή με εθελοντές. Έχω ακούσει ιστορίες ανθρώπων που πηγαίνουν με πόρνες στη ζούγκλα του Καλαί. Έχω ακούσει εθελοντές να κάνουν σεξ με πάνω από έναν συντρόφους την ημέρα και συνεχίζουν στο ίδιο πνεύμα την επόμενη μέρα. Και ξέρω ότι ακούω μόνο ένα μικρό μέρος μιας ευρύτερης κλίμακας κακοποίησης".

Αρκετοί εθελοντές επέκριναν το "βαθύ λαρύγγι" του Καλαί επειδή αποκάλυψε τους ισχυρισμούς κακοποίησης σε ανοιχτό φόρουμ. "Με ανησυχεί που ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τη φήμη μας παρά για τη σεξουαλική κακοποίηση αυτή καθεαυτή", υπογράμμισε ένας από τους εθελοντές που προσφέρει τις υπηρεσίες του στη ζούγκλα του Καλαί.

Ορισμένοι εθελοντές, σύμφωνα με τον Independent, πιστεύουν ότι είναι φυσιολογικό να αναπτυχθούν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ εθελοντών και προσφύγων, ενώ άλλοι εκτιμούν ότι ξεπερνά τους συνήθεις κώδικες συμπεριφοράς. Η UNHCR από την πλευρά της επισήμανε ότι ακολουθεί πολιτική μηδενικής ανοχής σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική εκμετάλλευση προσφύγων σε τέτοια στρατόπεδα.

Η Clare Mosely, ιδρυτής της Care4Calais, δήλωσε στον Independent πως το Καλαί δεν αναγνωρίζεται ως επίσημο στρατόπεδο προσφύγων και έτσι δεν μπορούν να αναγκάσουν κάποιον να φύγει. "Αυτή είναι η δυσκολία επειδή πρόκειται για παράνομο οικισμό". Το Care4Calais έχει πολιτική μηδενικής όσον αφορά τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ εθελοντών και μεταναστών που μένουν στο στρατόπεδο. "Λίγο πολύ δεν διαφέρει από τον σεξοτουρισμό" σχολίασε εθελοντής, επισημαίνοντας πως αναδεικνύεται το τεράστιο έλλειμμα ακεραιότητας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση