Top Stories

Συνελήφθη ο μακελάρης του κλαμπ Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη από τις τούρκικές αρχές

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

reina-arrest

Ο Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ παραδέχτηκε ότι είχε διαφύγει με τον 4χρονο γιο του από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα – Εμφανή τα «σημάδια» από τη σύλληψη στο πρόσωπό του

Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν σε μια συνοικία της Κωνσταντινούπολης τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα, γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η τουρκική εφημερίδα Hürriyet.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται αστυνομικές πηγές, συνελήφθη στην περιοχή Εσενγιούρτ της Κωνσταντινούπολης ο Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, ο οποίος, κατά 99%, είναι ο άνθρωπος που σκόρπισε το θάνατο στο παραλιακό νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Την ώρα της σύλληψής του βρισκόταν με τον 4χρονο γιο του.

Ο Ουζμπέκος τρομοκράτης οδηγήθηκε στα γραφεία της ασφάλειας στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να κρατηθεί υπό δρακόντεια μέτρα και να ανακριθεί προκειμένου να ομολογήσει τις πράξεις του και να κατονομάσει πιθανούς συνεργάτες του.

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Twitter μετά την σύλληψή του

masharipov1

Μια φωτογραφία που δείχνει έναν αστυνομικό να έχει ακινητοποιήσει τον συνεργό του δολοφόνου του κλαμπ Ρέινα πατώντας τον στο κεφάλι δημοσίεύει η βρετανική ιστοσελίδα express. Πρόκειται για έναν Κιργίζιο, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ο Ουζμπέκος μακελάρης.

masharipov2

Σύμφωνα με τις πηγές της Αστυνομίας που επικαλούνται τουρκικά ΜΜΕ, ο Μασαρίποφ παραδέχθηκε στις αστυνομικές αρχές ότι εκείνος ήταν που είχε διαφύγει σε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα, σε συγκρότημα κατοικιών, μαζί με τον 4 ετών γιο του. Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή, αλλά ο Ουζμπέκος τρομοκράτης κατάφερε να διαφύγει, πριν την πραγματοποίηση της εισβολής στις κατοικίες, από τις οποίες συνελήφθησαν δεκάδες άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι την παραμονή Πρωτοχρονιάς ένας άνδρας είχε σκορπίσει τον θάνατο στο κλαμπ «Reina» της Κωνσταντινούπολης σκοτώνοντας 39 ανθρώπους.