Media

ΝΕΑ αποχώρηση ΒΟΜΒΑ απο τον ΑΝΤ1 μετά τη Χούκλη

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

ANT1

Η απόφαση από τον Θοδωρή Κυριακού πάρθηκε πριν απο μήνες: Θέλει να ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του ΑΝΤ1 πάση θυσία ώστε το κανάλι να έχει παρεμβατικότητα στις πολιτικές εξελίξεις που αναμένονται έντονες τους επόμενους μήνες. Η επιστροφή τον Νίκο Χατζηνικολάου φέρνει πολλές αλλαγές:

1. Σκηνικά και γραφικά θ” αλλάξουν και πάλι παρά το γεγονός ότι οι αλλαγές έγιναν μόλις πριν δύο μήνες. Ο ΑΝΤ1 θα φύγει από το καθιερωμένο «μπλε» των τελευταίων ετών και θα παίξουν άλλοι χρωματικοί συνδυασμοί (κόκκινο, μαύρο, γκρι, λευκό).

2. Ενδέχεται να υπάρξει μια ακόμη αλλαγή πίσω από τις κάμερες. Στο νέο ηγετικό team των ειδήσεων (Μιχελάκης, Μπαλής, Παπαηλιόπουλος) αναμένεται να προστεθεί ένας ακόμη αρχισυντάκτης, συνεργάτης του Νίκου Χατζηνικολάου ο οποίος θα έχει την ευθύνη και της εκπομπής του «Στον Ενικό» αλλά θα είναι και στο δελτίο.

3. Η Ρίτσα Μπιζόγλη δεν θα παραμείνει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου και την θέση της θα πάρει η Μαρία Σαράφογλου. Στην Μπιζόγλη θα προταθεί το μεσημεριανό δελτίο, μένει να δούμε αν θα το αποδεχθεί. Ήδη η Σαράφογλου από χθες εκφωνεί τα κεντρικά δελτία ειδήσεων γεγονός που σύμφωνα με όσα ακούγονται στους διαδρόμους των Σπατών προκάλεσε την οργή της Μπιζόγλη.

Για την τηλεοπτική ιστορία ο Χατζηνικολάου ήταν διευθυντής της Μπιζόγλη στον Alpha και ποτέ δεν της εμπιστεύτηκε κεντρικό δελτίο. Επίσης πριν χρόνια στον Alpha κεντρική σήμερα παρουσιάστρια ειδήσεων φέρεται να είχε πει σε συνεργάτες της «Με το όνομα Ρίτσα δεν κάνεις καριέρα». Τότε στο τηλεοπτικό περιοδικό της Ελευθεροτυπίας «Οn – Off» η Μπιζόγλη είχε απαντήσει «Η Σωτηρία της ψυχής (σ.σ το όνομά της) είναι πολύ μεγάλο πράγμα». Μένει να δούμε αν θα αποδειχθεί και σήμερα…

Τέλος να πούμε πως υπάρχουν φωνές στον ΑΝΤ1 που λένε πως κάποιες τελευταίες εμφανίσεις της Μπιζόγλη στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ήταν πολύ «λαϊκές». Πράγματι οι εικόνες μιλούν από μόνες τους όπως και οι συγκρίσεις με την Σαράφογλου…

Πηγή: nassosblog