Media

Στοίχημα: Καλύτερη ευκαιρία δε θα βρει…

Συνέχεια στα ματς της κορυφαίας λίγκας στην Αγγλία (και ίσως την κορυφαία του κόσμου) έχουμε σήμερα, με 3 πολύ δυνατά παιχνίδια στο στοίχημα, τα οποία θα καλύψουν την ημέρα μας από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, λοιπόν, οι 4 από τις 7 ομάδες που βρίσκονται στη βαθμολογία αγωνίζονται σήμερα και εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς που δίνει η πρωταθλήτρια του 2016 Λέστερ στο Λονδίνο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Κρ. Πάλας: Με την απορία έχουν μείνει οι άνθρωποι της Πάλας για το τι συμβαίνει ακριβώς στην ομάδα εδώ και 2 εβδομάδες. Ένα σύνολο που έπαιζε πολύ καλή μπάλα και ήταν σχετικά ψηλά βαθμολογικά, δεν μπορεί να δημιουργήσει, ούτε καν να σκοράρει απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σχεδόν 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Ο Ρόι Χόντζον πιθανότατα θα προβεί σε αλλαγές κόντρα στη δυνατή Λέστερ, θέλοντας να «ανακατέψει» την τράπουλα, χωρίς ωστόσο να ξέρει αν αυτό θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Αρκετές οι απουσίες, πιο σημαντικές αυτές των Κέιχιλ και Σακό. betshop bonus

Λέστερ: Πάλεψε, έτρεξε και τελικά κατάφερε να κοντράρει στα ίσια την φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίρνοντας έναν δίκαιο βαθμό στην Boxing Day. Στόχος της ομάδας του Ρότζερς είναι να εδραιωθεί στις Ευρωπαϊκές θέσεις και γιατί όχι να «φορτσάρει» ακόμα και για την 4άδα, μιας και αρκετές από τις λεγόμενες «μεγάλες» ομάδες της χώρας δεν είναι στα καλύτερά τους. Κόντρα στην Πάλας θα παίξει στο γνωστό επιθετικό της τέμπο, ενώ αμφόβολοι παραμένουν οι σημαντικοί Περέιρα και Σιογιουνκού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εντελώς διαφορετική είναι η πρόσφατη εικόνα των δυο ομάδων εδώ και 10-15 ημέρες, ενώ ούτως ή άλλως η Λέστερ είναι ανώτερη στους περισσότερους τομείς της σαν ομάδα. Οι «αλεπούδες» έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και το διπλό του 2.05 από τη betshop.