Αξίζει

Λαμία: Στα χέρια της αστυνομίας ο ύποπτος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

paido5Ανατριχιαστικές αναφορές για όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ – Υποστηρίζει ότι κάποιος τον χτύπησε και βρέθηκε γυμνός στο αυτοκίνητό του.

Μια ασυνάρτητη ανάρτηση στο facebook φέρεται να οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας, απ’ όπου προσήχθη ένας άνδρας ο οποίος είχε στενή σχέση με την Θώμη Κουμπούρα και από τα στοιχεία που είχαν βρεθεί θεωρούνταν εξ αρχής βασικός ύποπτος για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου! Ήδη έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια Λαμίας και ανακρίνεται.

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να εντοπίσουν τα ίχνη του και τα κατάφεραν όταν ενεργοποίησε σύνδεση στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο οποίο ισχυριζόταν ότι η Θώμη Κουμπούρα και ο ίδιος γνωρίζονταν από τη συμμετοχή τους στον φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” του Αρτέμη Σώρρα και ότι τη μοιραία νύχτα πήγε στο σπίτι της για να της ζητήσει να τον φιλοξενήσει επειδή κάποιοι τον καταδίωκαν.

Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι η 45χρονη δέχθηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της, αλλά κάποια στιγμή κατέβηκε για να πάρει κάτι από το αυτοκίνητό του και όταν επέστρεψε την βρήκε νεκρή!

Υποστηρίζει, ακόμη, ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο που τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο, έχασε τις αισθήσεις του και συνήλθε γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε σκασμένο λάστιχο!

Όπως λέει, ντύθηκε έχοντας τρομερό πονοκέφαλο, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει πού να πάει, ώσπου κατέληξε σε ένα μοναστήρι όπου τον πήρε ο ύπνος! Έτσι, κατέφυγε στην καλύβα, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί από το ψηφιακό ίχνος της σύνδεσής του.