Κοινωνία

Το όργιο με τους swingers στη Πορταριά και ο έξαλλος Πατρινός με τη σύζυγό του

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

orkagklklasf«Κόλαση» έγινε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου σε ξενοδοχείο της Πορταριάς, μετά από συνάντηση ζευγαριών που είχε διοργανωθεί από γνωστό site για swingers, για την οποία οι συμμετέχοντες πλήρωσαν αδρά!

Για το τριήμερο ακολασίας και το πάρτι οργίων πλήρωσαν περίπου 1.500 ευρώ, με το πολυτελέστατο ξενοδοχείο του Πηλίου να είναι κλειστό μάλιστα για το υπόλοιπο κοινό. Η ερωτική φαντασία τους όμως και οι φετιχιστικές τάσεις των ζευγαριών οδήγησαν και σε απρόοπτα.

Ένα ζευγάρι από την Πάτρα, το οποίο αποφάσισε να συμμετάσχει, έφυγε από εκεί κακήν κακώς μετά από άγριο καυγά στον οποίο ενεπλάκησαν και άλλα άτομα. Όλα έγιναν όταν ο 55χρονος άνδρας του ζευγαριού, επιστήμονας στο επάγγελμα, υποψιάστηκε πως η 48χρονη σύζυγός του είχε κρυφά προσκαλέσει ένα δεύτερο Πατρινό ζευγάρι νεαρής ηλικίας. Από καιρό εκείνος υποπτευόταν ότι η γυναίκα του γλυκοκοιτούσε το γυμνασμένο νεαρό.

Έτσι άρχισαν οι σκηνές ζηλοτυπίας που χάλασαν την ατμόσφαιρα, με την ένταση μεταξύ του ζευγαριού όλο και να φουντώνει! Όταν όμως ο 55χρονος αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα του είχε πληρώσει κρυφά τον λογαριασμό για το νεαρό ζευγάρι, έγινε έξαλλος. Ο καυγάς τους μεταφέρθηκε στον κήπο του ξενοδοχείου, με το δεύτερο Πατρινό ζευγάρι να προσπαθεί να λειτουργήσει ως κυματοθραύστης, αλλά μάταια, αφού οι φωνές τους ξεσήκωσαν όλο το ξενοδοχείο.

Οι πληροφορίες λένε ότι το Πατρινό ζευγάρι έφυγε το απόγευμα Σαββάτου, με τον σύζυγο αποφασισμένο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου!

Πηγή : Εφημερίδα Κόσμος