Πολιτική

Συνεργάτης Φαήλου σε όσους διαφωνούν: “Είστε μια τρίχα απο τα @…του Φαήλου”

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

Δείτε με τι τρόπο συμπεριφέρονται τα κομματόσκυλα των αντιλαικων προδοτικών κυβερνήσεων σε όσους Έλληνες πολίτες δεν δέχονται να τους ψηφίσουν.
Απειλές τραπουκισμοί, τζάμπα μάγκες και ειρωνεία. Ο κ. Ραφαήλ Καλυβιώτης, στενός συνεργάτης του κ.Κρανιδιώτη, Φαήλου, υποψηφίου της ΝΔ στη Β πειραιά, ΄(όπως βλέπουμε και από το προφίλ του στο φβ https://www.facebook.com/rafail.kaliviotis?fref=ufi

Χρησιμοποιεί ‘γαλλικά’ για όσους διαφωνούν, βρίζει με αγοραίες εκφράσεις και επιτίθεται σε διαφωνούντες.
Δείτε τον διάλογο

trakamfo

faaskdof

Ξεκινάει ωραία, σπέρνοντας το εμφυλιοπολεμικό μίσος! Σε μια περίοδο που πρέπει όλοι οι Έλληνες να ενωθούν, ο manager και το πρωτοπαλίκαρο του κ. Κρανιδιώτη, σπέρνει μίσος και διχόνοια στον Ελληνικό λαό. Συμφωνεί με αυτό ο κ. Σαμαράς;;

Αυτή είναι η ΝΔ του κουτσαβάκη Φον Σαμαρά!

Δείτε 2 φωτογραφίες από το προφίλ του, που δείχνει ότι όχι μόνο γνωρίζονται, αλλά είναι και στενός συνεργάτης του, βγάζοντας όλες τις φωτογραφίες της εκστρατείας του κ. Κρανιδιώτη και κοινοποιώντας τις στο φβ!

dgdfgd

aytikk1

Ο κ. Κρανιδιώτης είναι άριστος συνεργάτης με τον κ. Καλυβιώτη, όπως μαρτυράνε και δικές τους φωτογραφίες από το φβ, αυτοαποκαλούμενοι ως ‘ΛΟΧΟΣ ΚΡΟΥΣΗΣ’!
Δείτε. Στη φωτογραφία των ‘κομμαντο’ ποζάρει περιχαρής και ο υβριστής Καλυβιώτης (πρώτος από δεξιά, ακουμπώντας το αφεντικό του)

cvbcvb

gfgdfh

Ο κύριος αυτός έχει άριστες σχέσεις, καθώς φαίνεται να έχει αναλάβει (όπως λέει και ο κ. Κρανιδιώτης) την προεκλογική του εκστρατεία.
Έτσι θα φέρει ψήφους; Με απειλές και βρίσιδια; Είναι σε πανικό η ΝΔ όπως όλα δείχνουν

cvbcvb

Δείτε το στο φβ εδώ –>
https://www.facebook.com/failos.kranidiotis/posts/929125823766768?pnref=story

Εκεί μετέτρεψε τη ΝΔ ο Α. Σαμαράς. Σε μια ακροδεξιά οργάνωση, που βρίζει, λασπολογει, συκοφαντεί και προκαλεί τους ψηφοφόρους.

filosneoslaos.blogspot.gr