Media

Η Καλομοίρα μιλάει για την εμπειρία της στο Fame Story!

«Για εμένα, και ειδικά για εκείνη την περίοδο της ζωής μου, ήταν μια πολύ…»….

kalomgfΣτο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ TV” και τη Νιόβη Καραπιπέρη μίλησε η Καλομοίρα, η οποία αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο Fame Story.

Εσείς είχατε πάρει μέρος σε ένα άλλο παιχνίδι, που είχε έντονα στοιχεία ριάλιτι. Θα προτιμούσατε να είχατε λάβει μέρος σε ένα παιχνίδι όπως το “Rising Star”, το οποίο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο τραγούδι και μικρότερη στην προσωπικότητα των παικτών;

Μου άρεσε πολύ το show που συμμετείχα τότε και ειδικά το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες βρισκόμασταν μαζί σε ένα σπίτι. Δεν το είδα ποτέ ως ριάλιτι, αλλά ως ένα μουσικό σχολείο που νέα, ταλαντούχα παιδιά, με αγάπη για τη μουσική, ήθελαν να ακολουθήσουν το όνειρό τους. Για εμένα, και ειδικά για εκείνη την περίοδο της ζωής μου, ήταν μια πολύ σωστή επιλογή.

Τι έχει αλλάξει στη μουσική βιομηχανία από τότε που μπαίνατε εσείς στο «παιχνίδι» μέχρι σήμερα;

Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά, αλλά το σημαντικό για εμάς τους καλλιτέχνες είναι να εξελισσόμαστε και να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα. Πλέον, δυστυχώς θα έλεγα, δεν κάνεις ένα ολόκληρο cd αλλά singles. Επίσης, τα social media έχουν επηρεάσει τα πάντα. Μέσω του Instagram, του fb και του twitter μπορείς να μιλάς απευθείας με τους θαυμαστές σου και αυτό είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Να μπορείς ανά πάσα στιγμή να έχεις επαφή μαζί τους.