Κοινωνία

Τι κρύβεται πίσω από το θάνατο του 16χρονου στο Βόλο – Η αινιγματική ανάρτηση της αδερφής του

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

volos mathitis708

Ενας 16χρονος μαθητής από τον Βόλο άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα, βυθίζοντας στη θλίψη γονείς, συγγενείς αλλά και την κοινωνία του Βόλου.

Ο άτυχος 16χρονος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο από την ημέρα των Χριστουγέννων, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, παρουσιάζοντας πρόβλημα στην καρδιά και οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν ζωντανό, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Λίγες μόνο ώρες αργότερα, ερωτηματικά εγείρονται έπειτα από την ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αδερφή του 16χρονου μαθητή τονίζοντας ότι υπεύθυνοι θα το πληρώσουν, θέλοντας μάλλον έτσι να αποδοθούν οι ευθύνες.

«Ο Χρηστακος μου ο αδερφος μου εφυγε μακρυα… Για να ειναι καλα… Σας ευχαριστω πολυ ολους να ειστε καλα αλλα με το να μου στελνετε και να με ρωτατε αν ειναι αληθεια με κανετε χειροτερα και την οικογενεια μου ΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ και αυτοι που γνωριζουν και δεν μιλαν δεν γλυτώνουν ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΜΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΜΟΥ σεβαστητε το ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ το λεω δημοσια γιατι ειχε πολλους φιλους το ψυχακι μου ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ», ήταν αυτούσιο το μήνυμά της.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να έχει συλληφθεί αλλοδαπός, ο οποίος εισέπραξε την επίθεση από συγγενείς του άτυχου παιδιού και αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Ακόμη, οι αρχές περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και τις αναλύσεις ούρων και αίματος προκειμένου να ριχθεί φως στα αίτα της τραγωδίας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η εξόδιος ακολουθία για τον άτυχο μαθητή, θα τελεστεί σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγ. Θεοδώρων.