«Όχι από μπροστά μου, δεν βλέπεις ότι μιλάω» είπε ο χρυσαυγίτης βουλευτής στον βουλευτή της ΝΔ -Διακομματική καταδίκη και αποβολή της ΧΑ από τη συνεδρίαση

Βρέθηκαν 100 κιλά χρυσός σε πολιτικό;

. Τα καρφιά του Σπύρου

erotimatiko Αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr που ζητούν απαντήσεις... και έπεται η συνέχεια

Πληροφορίες για είδηση μεγάλη, αν επιβεβαιωθούν - που θα επιβεβαιωθούν - εάν δεν ταφεί καθ' οδόν το θέμα.
Οι πληροφορίες από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι εδώ και περίπου τρεις μήνες στελέχη του ΣΔΟΕ στην έρευνα που διεξάγουν για 500 πολιτικά πρόσωπα και ιδιαίτερα για πολιτικά πρόσωπα που είναι αναμεμειγμένα με την αμαρτωλή Siemens, είτε με συμβάσεις, είτε με δωράκια, έπεσαν πάνω σε μεγάλο λαυράκι.
Εντόπισαν πρωτοκλασάτο πολιτικό πρόσωπο να έχει στην κατοχή του 100 κιλά χρυσό (καλά διαβάσατε)! Σήμανε συναγερμός και διατάχθηκε «περαιτέρω μυστική έρευνα».

Το πολιτικό αυτό πρόσωπο που έχει απασχολήσει τις ελεγκτικές αρχές και στο πρόσφατο παρελθόν, με μεταφορά μεγάλου χρηματικού ποσού, αναστατώθηκε και έκρινε ότι στις επερχόμενες εκλογές (που έγιναν στις 17 Ιουνίου) πρέπει οπωσδήποτε να επανεκλεγεί για να διατηρήσει τη βουλευτική ασυλία.

Συνεργάστηκε με άλλο κόμμα και εξελέγη βουλευτής, αλλά τα φτερά του είναι πολύ πεσμένα, καθώς εκ του κόμματος δεν αξιοποιήθηκε μετεκλογικά.

Οι ίδιες πηγές, μου έλεγαν, ότι «έγιναν προσπάθειες για να ταφεί το θέμα», αλλά τα στελέχη του ΣΔΟΕ είναι ανένδοτα και συνεχίζουν την έρευνα.

Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να γράψω κάτι περισσότερο. Και αυτά που έγραψα, τα έγραψα για να προκαλέσω την επιβεβαίωση ή τη διάψευση των αρμοδίων.

Ερωτώ: Είναι αληθινές αυτές οι πληροφορίες;
Και έπεται – στην ώρα της – συνέχεια...

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση